You are here

Kick-off Conference Commit2Data

Voor wetenschappers en bedrijven die willen innoveren met Big Data en daarvoor elkaars samenwerking zoeken, organiseert dutch digital delta de Commit2Data Kick-off Conference ‘Creating Shared Value with Big Data’.

De conferentie vindt plaats op woensdag 19 april 2017 in het Innovation Centre in Amsterdam ArenA  en wordt georganiseerd in samenwerking met partners dutch digital delta, NWO, TNO, het Big Data Value Centre, het ministerie voor Economische Zaken en ECP | Platform voor de InformatieSamenleving.

Wat: Kick-off Conference Commit2Data - ‘Creating Shared Value with Big Data’

Wanneer: Woensdag 19/4/2017, vanaf 12.00 uur (inloop met lunch)

Waar: Innovation Centre, Amsterdam ArenA

Aanmelden

Kort het programma

In een middag maakt u via korte pitches kennis met datatoepassingen op de thema’s Energy, Smart Industry, Health en Data Handling en hoort u op welke calls en samenwerkingen u kunt inschrijven. Er is tijd om te speeddaten met andere wetenschappers, bedrijven of ondernemers en u kunt met TNO in gesprek over de big data hubs; regionale centra waarin onderzoekers, MKB’ers en het grootbedrijf in een labomgeving samenwerken aan reële use-cases. Ook kunt u langs diverse demo’s lopen, die laten zien wat er aan waardecreatie al allemaal mogelijk is.

Het event vindt plaats in het Innovation Centre van Amsterdam ArenA, een van de big data hubs waar kennisinstellingen en bedrijfsleven werken aan use-cases op het gebied van veiligheid, energie en gezondheid.

 

Commit2data en dutch digital delta

Commit2Data is een meerjarig nationaal onderzoeks- en innovatieprogramma met als doel ondernemers en wetenschappers bij elkaar te brengen en op basis van publiek-private samenwerking nieuwe businessmodellen en -kansen met big data te ontdekken. Commit2Data richt zich op specifieke toepassingsgebieden zoals Smart Industry, Energy, Health en Logistics.

Partners

In Commit2Data werken partners als NWO, TNO, het Big Data Value Centre, het ministerie voor Economische Zaken en ECP | Platform voor de InformatieSamenleving met elkaar samen. Het programma maakt deel uit van het overkoepelende dutch digital delta waar ook de Human Capital Agenda ICT onder valt.